Mmm... Pats mėgstamiausias ir dažniausiai kepamas pyragas mūsų namuose! Svarbiausia taisyklė - neperkepti!
200g sviesto
200g juodojo šokolado
3 kiaušiniai
120g cukraus
110g miltų
(galima įdėti riešutų)
Išlydykite sviestą ir šokoladą.
Suplakite kiaušinius su cukrumi.
Į kiaušinių masę supilkite ištirpintą šokoladą su sviestu.
Suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptą ir kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Geriausia naudoti vidutinio dydžio stačiakampę (20x25cm) ar kvadratinę kepimo formą.
Pyragą kepkite 20 minučių 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Svarbu neperkepti!
pats skaniausias Astos pyragas, nors kiekvienas naujas Astos pyragas zada buti pats skaniausias:)
AtsakytiPanaikintiSveiks, Astutieli. Sveikinu ikurus saldu blogg'a!
AtsakytiPanaikintiSusigundziau situo rudziu ir isbandziau ji vakar. Labai jau nuodemingas jis...geriau apie ji svajot, nei valgyt :)
Tiesa, 20 min kepimui neuzteko, krastai graziai apkepe, o vidurys vis dar zalias buvo. Tai man 30 min reikejo. Rasei, kad svarbu neperkepti, tai taip ir nesupratau, ar perkepe jis man, ar ne...
labukas :) na, su browniais yra taip - juos kepti reikia tiek, kad vidus išliktų drėgnas ir sunkus, nes jei kepsime per ilgai - vidus išsausės ir brownis taps paprasčiausiu šokoladiniu pyragu. O sausas brownis jau nebe brownis... Tai va tokia tų brownių kepimo esminė taisyklė :) sėkmės ir skanių šokoladinių kvapų! xx
AtsakytiPanaikintiNuostabus pyragas))
AtsakytiPanaikintiPyrago skonis puikus:)tik man kožkodėl pyragą išėmus iš orkaitės, jis tuoj pat sukrito:(
AtsakytiPanaikintigaminu jau daug daug kartu as si pyraga, man jis fantastiskas ir taip paprastai gaminasi :)
AtsakytiPanaikintidabar vėl kepsiu
AtsakytiPanaikintiO reikia kepimo miltelių?
AtsakytiPanaikinti