Saldainius galima gaminti ir namuose - jeee!!! Viskas, kas užfiksuota
nuotraukose buvo gaminama draugei gimtadienio proga. Malonumas neišpasakytas!
Išsiterliojimas - to paties malonumo privaloma dalis! Šios srities apleisti neketinu. Improvizuosiu, eksperimentuosiu, ieškosiu naujų skonių ir formų.:)
"Ferrero Rocher" pagal Sonatinos receptą, rastą čia.
"Braškiniai Bonbon" pagal Sonatinos receptą, rastą čia.
"Marcipaniniai" - marcipanų rutuliukai įdaryti pieniško šokolado gabalėliu, aplieti juoduoju šokoladu.
Nuostabus, ypac skanus su braskemis.
AtsakytiPanaikintiTikrai puikiai atrodo!
AtsakytiPanaikintiŠaunuolė pasistengei:) ir kiek skonių skirtingų, wauw:)
AtsakytiPanaikintiačiū, mergytės :)
AtsakytiPanaikintiWow, kokia šaunuolė. O kaip Tu juos mirkai? Ant šakutės/dantų krapštuko ar dar ko? :)
AtsakytiPanaikintiJulianna, aš darbuojuosi abiem rankom su dviem įrankiais - desertine šakute ir mažyčiu šaukšteliu: įmetu saldainį į šokoladą, tada šaukšteliu ištraukiu ir patupdau ant šakutės, kad šiek tiek nuvarvėtų šokolado perteklius - man taip patogiausia :)
AtsakytiPanaikintinuostabu
AtsakytiPanaikintio šokoladą temperuoji? aš vis termometro padoraus šiam reikalui nerandu :)
AtsakytiPanaikintiviliojančiai atrodo ;)
IRRI, netemperuoju. darau paprastuoju būdu :)
AtsakytiPanaikintiPuikiai!
AtsakytiPanaikintiMan, kaip ir IRRI, norėtųsi temperuoti šokoladą, bet net ir su termometru nepavyksta. Mat nepatinka, kai kambario temperatūroj jie -op!- ir tirpsta rankose.
Jule, nežinau ir man ar pavyktų.. bet aš kol kas ir termometro neturiu :( ir šiaip aukštasis pilotažas man tas reikalas atrodo... ypač kai profai lydytą šokoladą išsipila ant marmurinio paviršiaus, vėsina, po to vėl kaitina... ot gražu žiūrėt! :D dar skaičiau, kad geriausiai šokolado temperavimas pavyksta kai lydomas ne mažesnis kaip 0,5kg šokolado gabalas! ir, aišku, nebūtina viso to kiekio iš karto sunaudot...
AtsakytiPanaikintiTikra tiesa - jau vien dėl to geriau tirpinti didelį kiekį šokolado, kad galėtumėm giliau įmerkt termometrą ir tiksliau išmatuoti temperatūrą.
AtsakytiPanaikintiBeje, esu gaminusi Ferrero Rocher - nerealus pasisekimas. O tavieji baltšokoladiniai dar dailiau atrodo.
Nerealiai jie cia atrodo skaniai :)
AtsakytiPanaikintiAr naudojate automatizuojamas sistemas fabrike? Pvz. kaip atliekamas SIEMENS SITRANS P slėgio matavimas ?
AtsakytiPanaikinti