Sviestas su brendžiu
Šis sviestas puikiai tinka prie Angliško kalėdinio pyrago ir visų kitų kalėdinių ir (ne tik) skanumynų. Juo galima gardinti įvairius karštus pyragus, pudingus, net blynus :) Šį sviestą išbandžiau ir su cukraus pudra , ir su ruduoju cukrumi - daugiau balsų skiriu pirmajam variantui.
125g sviesto (kambario temp.)
100g cukraus pudros (arba 125g rudojo cukraus)
4 v.š. brendžio
Mikseriu arba mediniu šaukštu išsukite sviestą su cukraus pudra (arba cukrumi) iki purios masės. Pamažu, nuolat maišydami, į sviestą supilkite brendį. Paruoštą sviestą sudėkite į indelį su dangteliu ir padėkite į šaldytuvą. Suvartokite per 2-3 savaites.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Labu, Asta. :)
AtsakytiPanaikintiKaip manai, ar butu imanoma padaryti skanu sviesta su augaliniu sviestu? Kad nebutu per skystas?